Tid for å oppdatere mobilen?

Synes du mobilen er litt grå og trist for tiden, og du kunne heller tenke deg noe nytt? Hvorfor ikke oppgrader mobilen? Det finnes mye nytt der ute akkurat nå, og hvorfor ikke oppdatere mobiltilbehøret når du først er i gang! I denne artikkelen skal vi se nærmere på forskjellig tilbehør som kan passe til mobilen din, alt etter hva du er ute. Ofte kan personligheten din ha mye å si på hva du liker som tilbehør. Noen liker å «blinge» opp mobilen, mens andre er mer interessert i at den skal være smart og praktisk uten å skille seg ut.

Hva passer til mobilen din

Tar du mange bilder og fyller opp mobilen på to sekunder? Da er det lurt å enten skaffe seg ekstra lagring, eller en minnepinne som er kompatibel med mobilen din. Det siste alternativet er hvis du har en iPhone, siden ingen av modellene har støtte for ekstra lagring. Det er mange forskjellige minnepenner der ute. Det beste er å skaffe seg en som du kan koble direkte på mobilen og overføre direkte. Ikke glem at med ny mobil, er det også kjekt med nye hodetelefoner. Det er en rekke modeller der ute, slik som de nye AirPodsene, som har støydemping så du kan forsvinne inn i musikkverdenen.

Ikke mangel på tilbehør

Når du skal velge nytt mobiltilbehør, er det alltid mye å velge mellom. Men husk for all del og skaff deg et nytt deksel, i tilfelle du skulle slippe ned den nye telefonen. Om dette ikke er din første tanke, skaff deg et for å gjøre telefonen din fin. Er du i tillegg en av de som liker å lage film, er det forskjellige stativer på markedet som gjør at du kan gjøre mye kreativt med den nye telefonen. En siste ting, ikke glem å ha en ekstra lader som alltid ligger i veska, sekken eller bilen. Det verste er å ikke ha mer batteri igjen.