Spilleautomater tilpasset mobilen

Spilleautomater på nett har blitt utrolig populære de senere årene, og en av grunnene til dette er nok at de fysiske spilleautomatene ble fjernet for noen år siden. I dag finner du tusenvis av ulike nettsider som tilbyr spill på spilleautomater, i både norske og utenlandske versjoner. Med denne populariteten har det også dukket opp et nytt behov, nemlig spilleautomater på mobilen.

shutterstock_300192038

Flere og flere spill kommer ut klar for mobil

Per i dag er det ikke alle spilleautomater som er tilgjengelige på mobil ettersom det krever en omskriving av programvaren før den kan brukes. En av grunnene til dette er at de fleste online casino bruker Flash (http://www.adobe.com/devnet/devices/mobile-apps.html) til sine spill, og dette kan være vanskelig å bruke på mobil. I tillegg må selvsagt også selve utseende og utformingen tilpasses den mobile skjermen. Med HTML5 på rask vei inn i varmen har det dog blitt mye enklere, og derfor finner man nå flere og flere spilleautomater tilgjengelig også i mobilformat.

Ulik tilpasningsgrad for spillselskapene

Det varierer fra spillselskap fra spillselskap hvor mye vekt utviklerne legger på å tilpasse sine spill til mobilens nettleser. Det er ikke alltid enkelt å finne frem til akkurat hvilke spill og spillutviklere som faktisk tilbyr sine spill i mobilversjon, men hos Videoslots finner du en oversiktlig liste over hva de ulike utviklerne setter fokus på.

Store spill blir større på mobil

En av de største spilleautomatene på dagens marked er spilleautomaten Mega Fortune fra NetEnt. Denne spilleautomaten står for noen av de største jackpotutbetalingene i historien, og NetEnt har gjort lurt i å sørge for at denne slageren er tilgjengelig for mobile brukere. Mega Moolah er en annen automat i samme sjanger, men denne er fra Microgaming. Igjen har utviklerne valgt å gjøre publikumsfavoritten tilgjengelig for mobilspill, noe som selvsagt er med på å holde populariteten oppe og sørge for at jackpottene blir stadig større og større.