Poker på mobilen for nybegynnere

Dersom du ønsker å begynne med poker, så er poker på mobilen utvilsomt en veldig god og myk start. Ikke bare kan du øve hvor og når du har tid, men de aller fleste nettsidene og applikasjonene tilbyr gratisspill slik at du kan bli vant til både regler og taktikk før du begynner å satse. En annen, positiv ting med poker er at alle spiller i samme divisjon hvis de har evner til det. Her er det ingen spesiell avdeling for handicappede. Nettavisen kan blant annet fortelle i en reportasje fra England om en svært dyktig spiller med cerebral parese. Du behøver altså ikke være redd for at du er for ung, for gammel, for vanlig eller annerledes til å spille poker.

poker

Trinn 1

Det første steget bør jo faktisk være å finne ut hvilken side du ønsker å spille på, laste ned applikasjonen og lage en konto. Her er det absolutt ikke noe galt med å teste ut forskjellige sider for å finne ut hvilken du liker best. Den første er ikke nødvendigvis den beste for deg! Norskpoker er et suverent nettsted for deg som akkurat har begynt å spille poker. Ikke bre tilbyr de pokerskole for å gi deg de grunnleggende reglene i spillet, men de rangerer også de forskjellige casionosidene med hvor gode deres pokertilbud er. Ved hjelp av disse anmeldelsene blir det litt lettere å unngå de dårlige sidene som potensielt sett kan svindle deg for svært mye penger.

Hendene

Det andre du virkelig bør vite før du begynner å spille poker er hvordan hendene rangeres. Store Norske Leksikon har i sin artikkel om poker en veldig grei grafisk fremstilling av dette. Du kan gjerne skrive denne ut og pugge den til du kan den. Lykke til!