Hvordan finner man de beste appene til mobilen?

Det finnes mange sider som gir en oversikt eller endatil en vurdering av de beste appene på markedet, enten rettet mot spesielle OS eller mot ulike underholdningstemaet, som musikk, film, spill og lignende. På nett finner man en mengde tidsskrifter som gjør nettopp slike anmeldelser. Ett godt eksempel er amobil.nos oversikt over de beste appene.

Ellers kan man lese på blogger for å finne anbefalte apper, siden man ofte følger bloggere med helt eller delvis samme type interesser som det en selv har. Noen er faktisk innovative nok til å lage sine egne apper, så dersom du kjenner noen med litt kunnskap om dette – eller dersom du mener at din app fortjener å bli allemannseie, kan du jo alltids kontakte et firma med denne typen kompetanse.

Den enkleste måten er nok fortsatt å gå til din telefons OS-leverandørs webshop eller nettside. Her finner du alt som finnes til din telefon, de fleste gir deg muligheten til å søke på modell også, slik at du finner raskere det du leter etter. Google Play er jo en veldig populær webshop, det samme er Apple Store hvor iTunes er å finne. Apple Store gir naturlig nok bare produkter til sitt eget operativsystem, men på Google Play finner du alt som hører Android OS til – sånn at alle skal få det de vil ha. Mange av appene er gratis, og man finner alt fra musikk, nyheter og arbeidsverktøy som skriveprogrammer til spill.