Hvor kan man kjøpe tilbehør til mobilen på nett?

Det finnes utrolig mange nettbutikker som tilbyr utstyr til de aller fleste mobilmodeller som er relativt aktuelle på markedet i dag. Man kan enten finne frem i butikk-jungelen ved å lete etter lister over de beste butikkene, eller ver å gå direkte til en bestemt nettbutikk. Én av nettbutikkene som tilbyr deg tilbehør til din mobil er mobil-utstyr.com.

En løsning som kanskje vil passe de fleste av oss godt, er å bruke en nettside som sammenligner priser fra ulike tilbydere, slik at man enkelt kan vurdere pris, lese tidligere kjøperes vurderinger, samt finne fraktinformasjon – før man går inn på selve nettsiden. Ett av de mest kjente eksemplene på dette er nok Kelkoo.no. Også Prisjakt.no er en populær nettside til denne oppgaven. En annen løsning er å velge nettauksjoner som QXL.no, Netthandelen eller eBay til å få en enklere oversikt over det man leter etter.

Kjappe Internett-søk kan gjøre oss mer forvirret enn informert, og derfor kan det være lurt å søke på produktnavnet samt mobilens modell, slik at man også kan lese tilbakemeldinger fra andre som har kjøpt og prøvd ut produktet. På denne måten ser man også raskere om noen av nettbutikkene har et dårligere rykte enn andre nettbutikker som kommer opp som alternativer.

Et nyere konsept man finner er nettsider som samler sammen en oversikt over nettbutikker, der man kan velge hva man leter etter, og nettbutikkene som tilbyr dette produktet vil da komme opp på denne nettsidens liste. Det kan dog være at nettsiden har en veldig begrenset liste over nettbutikker, eller at nettbutikken ikke har produktet tilgjengelig akkurat nå. Men dette er uansett en raskere vei til å netthandle produktet du leter etter enn om du skal søke i hver enkelt nettbutikk på egen hånd. Ett eksempel på en slik nettsiden er internettbutikker.com.