De heteste mobilene akkurat nå

De beste mobilene er ikke alltid de som er de mest populære, noe man ofte ser på artikler som presenterer de beste mobilene på et gitt tidspunkt. Folket velger selv, og dermed er ikke alltid ekspertenes tips fulgt til punkt og prikke. Sony Experia Z1 er ett av unntakene som bekrefter denne regelen. Sommeren 2014 ble den kåret til én av de beste mobilene på markedet for øyeblikket, og publikumsreaksjonen på denne er tilsvarende – den er HOT i salg!

Nokia Lumia 1520 får blandede tilbakemeldinger fra ekspertpanelene på vg.no, representert av amobil.no, og dinside.no, men forbrukerne er ikke i tvil – de elsker denne modellen fra finske Nokia. En annen variant av de mest populære mobilene man finner akkurat nå er Samsung Galaxy S5; den er ny, populær og elsket. Den oftest oppgitte negative faktoren fra ekspertene er prisen. Forholdsvis nevnes det at man forventer mer av en mobiltelefon til denne prisen, men at den tross alt er veldig god

HTC er en mobilprodusent som alltid får mye oppmerksomhet for sine unike mobiler, da de virkelig vet hvordan de skal sette brukervennlighet i fokus. Når man blir vant med deres menyer, vel å merke. HTC One M8 er en sterk konkurrent når det kommer til nordmenns jevnt over fete lommebøker, og er derfor en hyppig kjøpt modell. Ekspertene er imponert over batterikapasitet, utseendet, skjermens størrelse og dens berøringsfølsomhet. Spesielt imponert er de over HTCs fokus på telefonens muligheter for å underholde sin eier – god skjerm, lyd samt en herlig musikkspiller gjør at de gir den nesten full score.