De gøyeste mobilspillene

Det finnes en rekke morsomme og gøye mobilspill på markedet nå. Uansett om du har en mobiltelefon med Android eller iOS får du et bredt utvalg av spill i alle tenkelige sjangre. Her er noen tips til gøyale spill til alle som liker å spille på mobilen.

Et godt eksempel på et morsomt eventyrspill er Sky Chasers som kan lastes ned gratis både på iOS og Android. I spillet leder man en artig liten spillfigur som heter Max gjennom en magisk verden på innsiden av en pappeske. Spilleren skal finne gullpenger, sloss mot fiender og løse ulike puslespill. Dette er et spill som ligner Super Mario, og det gjør det hele enda bedre.

Et annet eksempel på et spill som kan underholde i timevis, er Candy Crush Jelly Saga. Det er ikke uten grunn at originalversjonen har vært på spilltopplisten i flere år. Det avhengighetsskapende spillet som går ut på å kombinere så mange like godterier som mulig, har fått en ny karakter, nemlig Jelly Queen. Man spiller mot Jelly Queen som prøver å fylle spillebrettet med gelé – og spillerens oppgave er å stoppe henne. Det finnes også ekstra spillvarianter i denne utgaven av det populære spillet.