De beste nye mobilspillene

De aller fleste spiller spill på mobilen, og dette er god underholdning og en fin tidtrøyte. De fleste har også spilt de samme spillene, for eksempel Candy Crush, Flappy Bird, Angry Birds og Wordfeud. Men nå er det andre, nye spill som venter på å ta over for de store aktørene. Det er kanskje på tide å prøve et nytt mobilspill?

shutterstock_237893332Threes er et nytt, avhengighetsskapende spill. Du har et brett med 16 ruter, og du skal kombinere brikker av samme type. Man må være stødig på tregangen og en strategisk tenker for å komme langt – men man blir gjerne sittende lenge uansett hvor god man er.

Monument Valley er et pek-og-klikk-spill med nydelig grafikk som virkelig er en opplevelse. Man må tenke godt for å klare de ulike nivåene og for å komme seg forbi barrierene i det lekre eventyret. Her er umulig arkitektur prinsippet – og de flotte bildene er det som får deg til å fortsette.

Final Fantasy VI er mobilversjonen av det klassiske japanske spillet. Her er nostalgien det viktigste, der man møter velkjente karakterer fra tidlige tider, og man sloss med de samme virkemidlene. Man kan få timevis med underholdning i det klassiske spillet.