Angry Birds 2

Angry Birds er uten tvil det mest nedlastede mobilspillet noensinne på App Store. Det har millioner av fans verden rundt, og nå har det kommet en ny og oppdatert oppfølger til spillet, nemlig Angry Birds 2. Det følger det samme prinsippet som den tidligere versjonen ved at en sint fugl fremdeles skal redde eggene sine fra grusomme griser med en sprettert. Men det har skjedd store utviklinger mellom de to versjonene.

Den største oppdateringen er at du selv velger hvilken fugl som du skal skyte med spretterten. De ulike fuglene har ulike egenskaper og må skytes på forskjellige måter for å klare å rive ned grisenes tårn. Når man river ned grisene, fylles det også opp et såkalt «Destruct-O-Meter» hvor man kan tjene opp ekstra fugler. I Angry Birds 2 er det også flere brett på hvert nivå som gjør spillet enda vanskeligere.

Andre oppdateringer i Angry Birds 2 er at man har spennende magi som man kan bruke for å overvinne grisene. Det er altså mulig å få litt sårt tiltrengt hjelp på de vanskeligste nivåene. Man kan også utfordre andre spillere i verden for å se hvem som er den beste til å skyte sinte fugler. Den siste store oppdateringen er at man skal sloss mot grise-kjemper som virkelig er harde å knuse.