Alt man kan laste ned på mobilen

Avhengig av hvilken mobiletelefon man har, finner man ulikt tilbehør. Android OS har sitt utvalg, iOS har annet innhold de tilbyr. Men utvalget av det man kan laste ned til en hvilken som helst telefon – dersom man har tilstrekkelig minnekapasitet – er nesten uendelig i dagens digitale marked. Mest kjent er kanskje musikk-programmer som Spotify og Youtube, men man finner også apper for Skype, mobilbank og Twitter.

De fleste av oss liker å følge med på hva som skjer i verden, og nyheter finnes det mange muligheter for å ha på mobilen, enten man foretrekker TV2, lokalavisa eller BBC. For underholdning har man både spillapper, TV-serier og filmer som man kan kose seg med. Det finnes til og med ulike apper som kan hjelpe deg til å gjenvinne kontrollen dersom du mister mobilen – disse viser hvor mobilen er på et kart, lar deg låse telefone, slette innhold etc. Nyttig verktøy med andre ord!

Mobiltelefoner har utviklet seg til å bli et av våre mest brukte verktøy. Etter at Apple gjorde smarttelefonen populær ar det vokst frem et veldig stort marked for forskjellige applikasjoner som kan løse små og store utfordringer i hverdagen. Mest sannsynlig har vi sett bare begynnelsen her, og det er ikke lenge før vi får f.eks lommeboken vår på mobilen.